Häng lätt med Magup

Magup magnetiska upphängningssystem förenklar hela tänket kring exponering. Det är en enkel och smidig produkt som hjälper dig med alla tänkbara upphängningar som dessutom sparar både tid och pengar. Skylt, produkt eller både och? Med kreativa fästanordningar i olika utföranden och längder kan du skapa din unika miljö – snabbt och enkelt. Magup kan fås i olika storlekar, med vajer, utan vajer, längd på vajer, svart eller vit samt med krokodilklämma eller vanlig krok. Design samt tryck av din skylt eller vepa är inga problem, vi hjälper till med helheten.

Upp, klick, klart!
 • Golvyta – spara golvyta samt slipp dammsamlande rollups – mer hygieniskt och lättstädat
 • Förvaring – tar otroligt lite plats att förvara
 • Snabb & enkel montering – Du behöver varken verktyg eller stege
 • Hållbar – Går att återanvända

 

Ett komplett system

Även där innertak saknas har vi en enkel lösning. Med ett flexibelt vajersystem sänker vi takhöjden och skapar nya exponeringsvänliga platser. Rakt eller diagonalt. Högt eller lågt.

Vill du veta mer?

Är du intresserad av en skräddarsydd lösning, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig genom varje steg. niclas@bofastening.se

Sätt besökarna i fokus

Med vår unika veplösning skapar du unika möten i ditt utrymme snabbt och enkelt. Magup vepsystem är en enkel och kostnadseffektiv lösning för att skapa miljöer och säljbudskap som kan ändras på några minuter. Du kan hänga din vepa direkt i ett undertak eller på en vägg.

Att skylta är oftast både dyrt och tidskrävande. Vi erbjuder nu en helheltslösning för just ditt ändamål. Möten är viktiga i många bemärkelser, så varför inte visa era kunder och besökare det lilla extra?

Förbättra dina exponeringsmöjligheter med Magup vajer

En smidig produkt som hjälper dig med alla tänkbara upphängningar. Den kan fås i olika storlekar, svart eller vit, olika längder på vajern samt krokodilklämma eller krok. Skylt, produkt eller både och? Med kreativa fästanordningar i olika utföranden och längder kan du skapa din unika miljö.

Magup vajer fäster du direkt i undertak eller med Magup-light – en enkel fästanordning som gör att du kan fästa Magup i dina ljusskenor.

Behöver du hjälp med en helhetslösning för ditt skyltsystem från Magup?

Vi kan hjälpa dig med design samt tryck av din skylt, vepa eller övriga produkter.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så blir du kontaktad.

  • Återförsäljare

  SVERIGE

  Gillgrens Dekor & Reklam AB
  www.gillgrens.se

  Avenboksvägen 2
  437 42 Lindome
  Tel +46 31 703 44 44
  info@gillgrens.se