Aktuellt

Nya lokaler och eget lager kopia

Bo Fastening entré

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-23jy0t’ custom_class=” admin_preview_bg=”]
I september så flyttade vi på Bo Fastening äntligen in i våra nya, och helt egna lokaler i Kungälv! Förutom helt ny kontorsbyggnad har vi nu också eget, nybyggt, lager med egen drift – detta gör att vi nu har ännu bättre koll på våra in- och ut-leveranser, dagliga flöde och lagerstatus.

Vi hyr ut en del av kontor och lager till vårat dotterbolag Gluefast, för att få bästa möjligt synergieffekt av varandra.

I skrivande stund har vi börjat komma i ordning, men visst är det lite sista piff kvar att fixa, så småningom är även det klart.

Den nya adressen är:

Arntorpsgatan 28
442 45 Kungälv

Varmt välkomna att kika in om ni är nyfikna på hur vi har det!
[/av_textblock]

[av_gallery ids=’1736,1735,1734,1733,1732,1731,1730,1729′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’ av_uid=’av-k21nh4v1′ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Back to list