Nyheter

Öka effekten och sänk bränslekostnaden

X-1R unik och miljövänlig smörjteknik

X-1R unik och miljövänlig smörjteknik har funnits på marknaden över 30 år. Dessutom är den testad och certifierad av NASA för sina unika egenskaper gällande ny smörjteknik. Samtidigt ett allround smörjmedel med sina unika produkter som passar för användning i allt du vill smörja och skydda från rost och korrosion, samt höja prestandan på.

Våra smörjmedel har en lika självklar plats i proffsgaraget som i hemmet. Handla direkt i vår webbshop och få din produkt levererad inom ett par dagar.

DZL Dieselbooster

Att addera DZL Dieselbooster från X-1R ger förbättrad förbränning genom minskad sotuppbyggnad samt minskat bildande av restprodukter i förbränningskammare och bränslesystem. En förlängd och förbättrad förbränning ger också renare avgaser. DZL Dieselbooster förbättrar bränslets köldegenskaper och motverkar paraffinering. När temperaturen sjunker kristalliseras paraffinet ut i oljan. DZL minskar storleken på paraffinkristallerna och bränslet kan flyta genom filtret som inte sätts igen. DZL innehåller smörjadditiv som ersätter den smörjförlust som den låga svavelhalten i dagens diesel ger.

Smörjegenskaperna i denna dieseltillsats minskar friktion och temperatur i bränslesystemet, minskar problem med spridare och pumpar samt övriga komponenter i bränslesystemet. DZL har också K-skyddets egenskaper som eventuellt dispergerar vatten i bränslet och förpassar det ut i avgaserna. Slutligen DZL Dieselbooster ger dig ökad effekt och minskad bränslekostnad.

BZL Bensinbooster

BZL Bensinbooster från X-1R är en bensintillsats som ger förbättrad förbränning, renare avgaser, minskar sotuppbyggnad och minskar bildandet av restprodukter i förbränningskammare och bränslesystem. Dessutom innehåller BZL Bensinbooster smörjadditiv som ersätter blyets egenskaper. Varpå användning av BZL i blyfritt bränsle erhåller man blyets smörjegenskaper. Vilket innebär att man kan köra motorer som kräver blyad bensin på blyfri bensin.

Smörjegenskaperna minskar friktion och temperatur i bränslesystem. På så sätt minskar problemen med kärvande insprutningssystem samt övriga komponenter i bränslesystemet etc. BZL har också K-skyddets egenskaper som eventuellt dispergerar vatten i bränslet och förpassar det ut i avgaserna. BZL ger ökad effekt och minskad bränslekostnad. Slutligen, denna bensinbooster är extremt koncentrerad och en flaska med 0,5 liter BZL räcker till 640 liter bränsle.

Slutligen, i vårt produktsortiment nedan finns flera varianter av smörjmedel och smörjfett, alla miljömedvetna och anpassade för olika användningsområden för bästa effekt.