X-1R – miljömedvetna smörjmedelsprodukter

X-1R har funnits på marknaden under 30 år och är testad och certifierad av NASA för sina unika egenskaper gällande ny smörjteknik. Ett allround smörjmedel med sina unika produkter som passar för användning i allt du vill smörja och skydda från rost och korrosion, samt höja prestandan på.

Våra smörjmedel har en lika självklar plats i proffsgaraget som i hemmet, se till att alltid ha en eller ett par flaskor hemma. Handla direkt i vår webbshop och få din produkt levererad inom ett par dagar.

Letar du efter rätt produkt att smörja bromsok, bildörrar eller cykelkedja med? X-1R PSL Universalspray är vår storsäljare, tillika en universal smörjprodukt som smörjer, rengör, driver ut fukt, skyddar och löser rost. Den passar lika bra när du mekar med bilen eller förbereder din skoter för årets säsong, som att smörja ett gnisslande gångjärn eller lossa på en rostig skruv.

X1-R finns även som godkänd elspray som gör att den kan användas för elektronikrengöring. Den tar bort fukt, förhindrar kontaktfel och korrosion.

I vårt produktsortiment nedan finns flera varianter av smörjmedel och smörjfett, alla miljömedvetna och anpassade för olika användningsområden för bästa effekt.